Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Czas Gry: 1 dzień
Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 13 lat. Mieszkam w Rzeszowie Podkarpackie. Jestem Miły nie przeklinam pomagam graczom i co by tu jeszcze dodać no chcialbym dostać tą pracę ponieważ lubię być strażakiem.
Umiejętność: 8/10
Nick W grze: LowKleenex27
Dlaczego akurat ja? ponieważ lubię pracować szczególnie w straży pożarnej. Sprawia mi to dużo przyjemności. lubię także pomagać innym graczom w potrzebie
Imię: Kacper
Masz coś wspólnego z PSP: interesuję się tą frakcją ale po za tym jak pisałem chciałbym zostać strażakiem.
Hmmmm dam ci szansę #Kacpex52
Czas Gry: 2 TYGODNIE
Coś o sobie: Nazywam się Krystian mam 13 lat. Mieszkam w Poznaniu . Jestem Miły pomagam graczom i chcialbym dostać tą pracę ponieważ lubię być pracę PSP.
Umiejętność: 6/10
Nick W grze: Kreatywny
Dlaczego akurat ja? ponieważ lubię pracować szczególnie w straży pożarnej. Sprawia mi to dużo przyjemności. lubię także pomagać innym graczom w potrzebie.
Imię: Krystian
Masz coś wspólnego z PSP: interesuję się tą frakcją ale po za tym jak pisałem chciałbym zostać strażakiem.
Jestem na NIE #Kacpex52
Wiadomość dodana po 21 h 19 min 59 s:
Coś o sobie: Nazywam się Krystian mam 13 lat. Mieszkam w Poznaniu . Jestem SPOKOJNY pomagam graczom i maże być w tej frakcji PSP.
Dlaczego akurat ja? ponieważ chciałbym poznać nowo frakcję nie tylko w grze a w realu bardzo bym chciał dostać się do PSP
Masz coś wspólnego z PSP: interesuje się tą frakcją bo bardzo mi się podoba i bym chciał dostać szanse
pozdrawiam,Kreatywny
Ostatnio edytowany przez Kreatywny (2015-05-02 11:05:07)
Załóż nowy temat !
Zbanowany
Coś o sobie: Nazywam się Krystian mam 13 lat. Mieszkam w Poznaniu . Jestem SPOKOJNY pomagam graczom i maże być w tej frakcji PSP.
Dlaczego akurat ja? ponieważ chciałbym poznać nowo frakcję nie tylko w grze a w realu bardzo bym chciał dostać się do PSP
Masz coś wspólnego z PSP: interesuje się tą frakcją bo bardzo mi się podoba i bym chciał dostać szanse
pozdrawiam,Kreatywny
NOWY TEMAT ZAKŁADA SIĘ !
Zbanowany
Strony: 1
Wątek zamknięty